Kutatás és nyereményjáték

Egyetemi adjunktusként (Turizmus-Vendéglátás Tanszék) és falusi szállásadóként kutatást végzek az 1965 és 2005 között született, 18. életévét betöltött, magyar állampolgárságú felnőtt lakosság körében (Az X, Y, és Z generáció 18. életévét betöltött tagjai között) a minőségi falusi turizmus szerepéről az életükben.

A válaszadás önkéntes és anonim (részletek a linken). A kérdőívet kitöltők között kisorsolunk egy két főre szóló, egyéjszakás, reggelis tartózkodást, pincelabirintus látogatással és üdvözlő koccintással, a Tokaji Borvidéken a Zakator Vendégházban!

A sorsolásra 2024. február elsején (csütörtökön) fog sor kerülni, és a szerencsés nyertest e-mailben értesítjük aznap.

Sokan kérdeztétek, hogy a kutatási eredményről hol olvashattok majd. Egy köztes kutatási eredmény a Magyar Tudomány Ünnepén 2023. november 23-án egy előadásom keretében bemutatásra kerül majd, melyet felteszek ide is :-)

Azonban szeretnék minél nagyobb mintaszámból, azaz minél több, értékelhetően kitöltött kérdőívből dolgozni, ezért a kutatás folytatódik egészen 2024.február elsejéig. A végső kutatási eredmény is kihelyezésre kerül majd a honlapunkon ezen fül alatt :-)

Köszönjük a kitöltéseket !

Kérdőív