Tokaj-Hegyalja Szállás, Esküvők, Csapatépítők

Üdvözöljük a ZAKATOR Vendégházban, Tokaj-Hegyalján!

2006-2024 ! Idén lettünk 18 évesek, NAGYKORÚVÁ vált a ZAKATOR!!! :-)

Ez alkalomból a Szerencsi Csokifesztivál hétvégéjére időzítve (augusztus 23-25.) megrendezzük a SZÜLINAPI ÜNNEPSÉGÜNKET, amelyen a szállóvendégeink többek között a Vendégház alatt húzódó történelmi pincelabirintus szabadulójátékában és üdvözlő koccintásban, valamint a háziak által a szabadban készülő, bográcsban rotyogó, finom babgulyást is ebédelhetnek :-) 

Saját házi lekvárjainkat pedig vedd éd vidd ! 

Mindezeket fűszerezve remek kikapcsolódási lehetőség a környékbeli várakhoz és kastélyokhoz (Regéc, Füzér, Füzérradvány, Boldogkőváralja, Szerencs, Sárospatak, Sátoraljaújhely), fürdőkhöz (Sárospatak-Végardó, Miskolc-Tapolca Barlangfürdő) való ellátogatás,

vagy a szépséges Tokaji borvidékünk aktív turizmusában elmerülni (evezés a Bodrogon, kerékpározás az egyre bővülő borvidéki kerékpárútjainkon, séták-túrák a Zempléni hegyekben, a Tokaji-hegyen és a Megyer-hegyi Tengerszemhez),

vagy éppenséggel a vidék bor-, gasztro-, kulturális- és örökségturizmusának a lazító élményeit átélni :-) 


Nagykorúságunk elérése alkalmából az idei évben fejlesztésekbe, szépítgetésekbe, csinosítgatásokba és modernizálásba kezdünk kívül-belül, gyere és élvezd az egyre bővülő kényelmet és komfortot mind az apartmanjainkban, mind pedig a hatalmas, panorámás kertjeinkben, csöndes környezetben, a Bodrog-folyó partján :-)

JELSZÓ: 18 év !!! :-)

Érdeklődj bátran :-) 06 30 408 79 71 

illetve: info@zakatorvendeghaz.hu

A Világörökség részét képező Tokaji Történelmi Borvidék területén, Tokajtól 8 km-re, a Bodrog folyó partján található a bodrogkisfaludi Zakator Vendégház. A szállásunk állat- és bababarát, vendégházunk hatalmas kertjéből gyönyörű kilátás nyílik a Bodrogra és a Tokaji-hegyre. A teljesen felszerelt, konyhás apartmanokból álló vendégháznál horgászásra, csónakázásra, kajak-kenuzásra, sokféle vízi sportra is van lehetőség a közvetlen közelben lévő kikötőhelyen. Szállásunkon zárt udvar és parkoló, valamint Wifi lehetőség várja a hozzánk érkezőket, akik számára a kerti sütések, grillezések, bográcsozások, röplabdapálya, pingpong, tollaslabda, lengőteke, gyerekeknek mobil játszótér, kültéri sakk, 90 m2-es fedett szabadtéri közösségi hely teszik komfortossá és izgalmassá az itt tartózkodás idejét. A tágas kertben a sátorozásra vágyóknak is jut hely, akiknek külön mosdóhelyiség áll rendelkezésére. A kertben egyedülálló gyűjteményes szőlőskert az ínyencek és érdeklődők részére remek fajtakóstolást és összehasonlítást kínál. A vendégház háziasszonya által elkészített házi lekvárok is vásárolhatók.

A körülölelő Zempléni-hegységbe vagy a Tokaji-hegyre csodálatos túrákat, kirándulásokat lehet tenni, de akár falun belül is meg lehet csodálni a panorámát a bodrogkeresztúri Kilátóból. Aki gyógyvizes fürdőzésekre, strandra vágyik, az is megtalálhatja a számítását a közeli sárospataki Végardó Fürdőben, vagy a szerencsi Községi Fürdő-és Wellnesszházban. A kirándulások fáradalmait ki lehet pihenni egy kiadós test, vagy talpmasszázzsal is, ami vendégházunkban szintén igénybe vehető szolgáltatás. Kultúrprogramokban is színvonalas és változatos a kínálat, borfesztiválok, szüreti napok, sétahajózás, kézműves vásárok, vagy akár a vidék műemlékei, templomai, tájházai, várai, múzeumi kiállításai is tartalmas és igényes kikapcsolódást nyújthatnak.


Kellemes időtöltést kívánunk!

Vendégházunk baba- és állatbarát!