• Apartmanház

  Apartmanház

 • Zakator Vendégház

  Zakator Vendégház

 • Apartmanház és kertrészlet

  Apartmanház és kertrészlet

  Még több fotó a "Képek" menüpontban!

 • Leanderes lengőteke és sakk PLACC

  Leanderes lengőteke és sakk PLACC

 • Udvari panoráma

  Udvari panoráma

 • Sakk-fészek

  Sakk-fészek

 • Ping-pong, csocsó, elektromos darts

  Ping-pong, csocsó, elektromos darts

 • JÓGA- és ÉLETMÓDtáborok, elvonulások, belső elcsendesülések remek helyszíne a ZAKATOR!

  JÓGA- és ÉLETMÓDtáborok, elvonulások, belső elcsendesülések remek helyszíne a ZAKATOR!

 • A HÁZ lekvárjai :-) Óriás hintaágy a panorámás nagyteraszon

  A HÁZ lekvárjai :-) Óriás hintaágy a panorámás nagyteraszon

Tokaj-Hegyalja Szállás, Esküvők, Csapatépítők

Üdvözöljük a ZAKATOR Vendégházban, Tokaj-Hegyalján!

2006-2024 ! Idén lettünk 18 évesek, NAGYKORÚVÁ vált a ZAKATOR!!! :-)

Ez alkalomból a Szerencsi Csokifesztivál hétvégéjére időzítve (augusztus 23-25.) megrendezzük a SZÜLINAPI ÜNNEPSÉGÜNKET, amelyen a szállóvendégeink többek között a Vendégház alatt húzódó történelmi pincelabirintus szabadulójátékában és üdvözlő koccintásban, valamint a háziak által a szabadban készülő, bográcsban rotyogó, finom babgulyást is ebédelhetnek :-) 

A babgulyás ebéd után pezsgős szülinapi koccintás a háziakkal :-) :-)

Saját házi lekvárjainkat pedig vedd és vidd ! 

Mindezeket fűszerezve remek kikapcsolódási lehetőség a környékbeli várakhoz és kastélyokhoz (Regéc, Füzér, Füzérradvány, Boldogkőváralja, Szerencs, Sárospatak, Sátoraljaújhely), fürdőkhöz (Sárospatak-Végardó, Miskolc-Tapolca Barlangfürdő) való ellátogatás,

vagy a szépséges Tokaji borvidékünk aktív turizmusában elmerülni (evezés a Bodrogon, kerékpározás az egyre bővülő borvidéki kerékpárútjainkon, séták-túrák a Zempléni hegyekben, a Tokaji-hegyen és a Megyer-hegyi Tengerszemhez),

vagy éppenséggel a vidék bor-, gasztro-, kulturális- és örökségturizmusának a lazító élményeit átélni :-) 


Nagykorúságunk elérése alkalmából az IDEI ÉVBEN FEJLESZTÉSEKBE, szépítgetésekbe, csinosítgatásokba és modernizálásba kezdünk kívül-belül, gyere és élvezd az egyre bővülő kényelmet, kerti élményelemeket és komfortot mind az apartmanjainkban, mind pedig a hatalmas, panorámás kertjeinkben, tetőteraszainkon, a SAKK-FÉSZEK tetőteraszon és a leanderes- lengőtekés elegáns sakk PLACC-on, csöndes környezetben, a Bodrog-folyó partján :-)

Friss fotók mindezekről hamarosan a honalpunkon és a Facebook-on is :-)

JELSZÓ: 18 év !!! :-)

Érdeklődj bátran :-) 06 30 408 79 71 

illetve: info@zakatorvendeghaz.hu

A Világörökségrészét képező Tokaji Történelmi Borvidék területén, Tokajtól 8 km-re, a Bodrog folyó partján található a bodrogkisfaludi Zakator Vendégház. Vendégházunk hatalmas kertjéből és panorámás tetőteraszairól gyönyörű kilátás nyílik a Bodrogra és a Tokaji-hegyre. JÓGA- és ÉLETMÓDTÁBOROK, ELVONULÁSOK, belső elcsendesülések, SPORTtáborok remek helyszínéül szolgálhat a ZAKATOR :-) RENDEZVÉNYTERMEINKBEN és óriási szabadtereinken esküvők, céges csapatépítők, családi-baráti összejövetelek és egyéb rendezvények lebonyolítására kerülhet sor. Történelmi PINCELABIRINTUSUNK (egykoron a Pálos Szerzetsrendé volt) vezetett túrái izgalmas és hűsítő élményt nyújtanak a hozzánk látogatók részére :-)

A teljesen felszerelt, konyhás apartmanokból álló vendégháznál horgászásra, csónakázásra, kajak-kenuzásra, sokféle vízi sportra is van lehetőség a közvetlen közelben lévő kikötőhelyen. Szállásunkon zárt udvar és parkoló, valamint Wifi lehetőség várja a hozzánk érkezőket, akik számára a kerti sütések, grillezések, bográcsozások, röplabdapálya, pingpong, csocsó, elektromos darts, tollaslabda, lengőteke, gyerekeknek mobil játszótér, kültéri sakk, várak hangulatát idéző, 90 m2-es fedett szabadtéri közösségi hely teszik komfortossá és izgalmassá az itt tartózkodás idejét. A tágas kertben a sátorozásra vágyóknak is jut hely, akiknek külön mosdóhelyiség áll rendelkezésére. A kertben egyedülálló gyűjteményes szőlőskert az ínyencek és érdeklődők részére remek fajtakóstolást és összehasonlítást kínál. A vendégház háziasszonya által elkészített házi lekvárok is vásárolhatók.

A körülölelő Zempléni-hegységbe vagy a Tokaji-hegyre csodálatos túrákat, kirándulásokat lehet tenni, de akár falun belül is meg lehet csodálni a panorámát a bodrogkeresztúri Kilátóból. Aki gyógyvizes fürdőzésekre, strandra vágyik, az is megtalálhatja a számítását a közeli sárospataki Végardó Fürdőben, vagy a szerencsi Községi Fürdő-és Wellnesszházban. A kirándulások fáradalmait ki lehet pihenni egy kiadós test, vagy talpmasszázzsal is, ami vendégházunkban szintén igénybe vehető szolgáltatás. Kultúrprogramokban is színvonalas és változatos a kínálat, borfesztiválok, szüreti napok, sétahajózás, kézműves vásárok, vagy akár a vidék műemlékei, templomai, tájházai, várai, múzeumi kiállításai is tartalmas és igényes kikapcsolódást nyújthatnak.


Kellemes időtöltést kívánunk!

Megosztás

Kapcsolat

Cím:

3917 Bodrogkisfalud (Tokaji Borvidék)
Petőfi út 10.


Tel:

+36-30/416-9027

+36-30/408-7971


E-mail:

info@zakatorvendeghaz.hu


Nyitvatartás:

Egész évben nyitva